GENERÁLKIVITELEZÉS

Magyar viszonylatban a generálkivitelezés jelentése ismeretlen lehet, de egy másik megnevezése már széles körben ismert. Az építőiparban régebben főkivitelezőnek hívták őket. Az ingatlan tulajdonos vagy a megbízó a generálkivitelezővel köt szerződést és közvetlenül őt bérli fel a munkálatok elvégzésére. Vannak olyan esetek amikor a megbízó egy fővállalkozót bíz meg az építéssel, ebben az esetben a fővállalkozó bíz meg alvállalkozókat, hogy végezzék el a munkálatokat. Ezzel ellentétben a generálkivitelező végez minden munkafolyamatot, bár vannak olyan részfolyamatok, ami elkészítéséhez mást is segítségül kérnek. Persze léteznek olyan generálkivitelező cégek is, mint például a Berki Generál Kft., aki minden általa kínált szolgáltatáshoz rendelkezik saját maximálisan hozzáértő szakemberrel.

GENERÁLKIVITELEZŐ FELADATA

A generálkivitelező feladata az, hogy minden nehézséget és építéssel vagy felújítással járó stresszt levegyen a megbízó válláról. A megbízó csak a generálkivitelezővel tartja a kapcsolatot. A generálkivitelező vállalja az építésnél felmerülő problémák megoldását, így ez megkönnyebbülést jelent a megbízónak. A generálkivitelezőnek minden munkafolyamatra megvannak, a saját emberei így a megbízónak nem kell bajlódnia például a tervezéssel. További feladatai közé tartozik, hogy az építőanyagokat beszerezze, a munkafolyamatokat megtervezze, a minőségi követelmények betartsa. Ha az építéssel egy generálkivitelezőt bízunk meg és garanciális problémákat észlelnénk az építmény átvételekor, nem kell keresgélni a felelőst, mert a generálkivitelező felelősége, hogy a kulcsra kész ház a valóságban tükrözze a tervekben leírtakat, tehát ő felel a hibákért.
A generálkivitelező felelős a projekt megvalósításához szükséges összes anyag, munkaerő, felszerelés (például műszaki járművek és szerszámok) és szolgáltatások biztosításáért.
A generálkivitelező feladatai közé tartozhat az építési engedélyek igénylése, az általa alkalmazott személy tanácsadása, az ingatlan biztosítása, az ideiglenes közművek biztosítása a helyszínen, a személyzet irányítása a helyszínen, helyszíni felmérés és mérnöki tevékenység biztosítása, az építési hulladék ártalmatlanítása vagy újrahasznosítása, az ütemtervek és cash flow-k és pontos nyilvántartás vezetése.

MIÉRT ÉRI MEG GENERÁLKIVITELEZŐT ALKALMAZNI?

A Berki Generál Kft. rövid határidővel vállalja a projekt elvégzését és nem csúszik a határidőn túlra. Az oldalon található ajánlatkérőnek köszönhetően rövid idő alatt eljut hozzánk az igénylés és annál hamarabb tudunk árajánlatot adni. Emellett az oldalon található ár táblázatból, már előzetesen is tud kalkulálni. Az összes munkafolyamathoz rendelkezünk a megfelelő szakemberekkel, így a terveknek kielégítően végezzük el azokat.

Ha kíváncsi, hogyan dolgozik a Berki Generál Kft. tekintse meg referenciánkat és kivitelezési leírásainkat.

VÁLASSZON TAPASZTALT, MEGBÍZHATÓ KIVITELEZŐT, AKI BEVÁLT CSAPATTAL DOLGOZIK ÉS FOLYAMATOSAN RENDELKEZIK SZAKEMBEREKKEL.

KÉRJEN GENERÁL KIVITELEZÉSI AJÁNLATOT MOST!