Címlap Címlap Néhány szó

Ha egy átlagos dolgot átlagon felül csinálsz, felfigyel rád a világ!

 

Építkezéseinkről!

 

A munkafolyamat minden esetben egy alapos terepszemlével kezdődik, amelynek során szakértőink felmérik az elvégzendő munka nagyságát és ehhez igazodva egy részletes árajánlatot és ütemtervet dolgoznak ki, amelyben minden megtalálható az anyagköltségtől a munkadíjig. Amennyiben a kivitelezéshez bármilyen hatósági engedélyre, hivatalos papírra lenne szükség - mint például a fűtéskorszerűsítés vagy egy homlokzati nyílászáró csere esetében - munkatársaink ezeket is beszerzik, így erre sem a megrendelőnek kell időt szakítania. A fizetés minden esetben az előre megbeszélt ütemezés szerint történik, utólagos elszámolás alapján, így biztosított a teljes kiszámíthatóság és nem kell attól sem tartani, hogy a munkával megbízott mester az előleg felvétele után nem jelentkezik újra. Az elvégzett munkákért a felújítás esetében is jótállást (garanciát) vállalunk, teljesítési határidőink rövidek, könnyen beláthatók. Szükség esetén a helyszínen jelen tud lenni műszaki vezető, központi kapcsolattartónk pedig folyamatosan elérhető, és megkeresi a legjobb megoldást, bármilyen probléma merülne fel. A felújítási szolgáltatás, tehát a munkák elvégzésén túl szakszerű felmérést, kreatív tanácsadást is jelent, hozzáértő segítséget egészen az anyagok kiválasztásáig és megvásárlásáig.

Építőmesteri munkák

Az Uniszig Krono Kft teljes körű szolgáltatásokat nyújt az építőmesteri munkákban is. Az ácsmunkáktól elkezdve, a vakolási, szárazépítési munkákig mindenben ügyfeleink rendelkezésére állunk. Legyen szó akár szigetelésről, gipszkarton falak, álmennyezetek, vagy akár födémek, lépcsők kialakításáról, mi gyorsan, hatékonyan, nagy szakértelemmel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Azon befejező munkáknál, mint például a hideg- és melegburkolási munkákat, vagy a festés-mázolást, kívánság szerint a bemutatott anyag- és színminták alapján az ügyfél által kiválasztott anyagokat építjük be.

Épületgépészeti munkák

Szakképzett, nagy szakmai tapasztalattal rendelkező kollégáinkra épületgépészeti munkákban is számíthatnak a Uniszig Krono Kft ügyfelei. Vállaljuk épületek víz-, csatorna-, gázhálózatának, központi fűtési rendszerének, illetve a szellőző-, és klímaberendezések kialakítását, szabályozását, üzemeltetését és karbantartását. Leválna a közös fűtésrendszerről, szeretné meglévő kazánját kicseréltetni, vagy egyszerűen csak korszerűsítené fűtését? Az Uniszig Krono Kftr ebben is segít.

Elvégezzük a kívánt tervezési, méretezési munkákat, és lefolytatjuk a szükséges hatósági engedélyek beszerzését is.

Épületvillamosság

Társas- és magánházak, irodák elektromos felújításában, szerelésében is segítünk. A DirektMesterre nyugodtan rábízhatja többek között az elektromos hálózatok karbantartását, tűz- és villámvédelmi felülvizsgálatok elkészítését is.

Részletes árajánlatunkhoz kérje kollégáink segítségét.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 
Copyright © 2021 Uniszig Cégcsoport. Minden jog fenntartva.
A Joomla! a GNU/GPL licenc alatt kiadott szabad szoftver.
Fordította a Magyar Joomla! Felhasználók Nemzetközi Egyesülete
Free joomla 1.5 templates

MiniCalendar

október 2021
vhkscps
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

MambWeather

Weather data OK
Budapest
18 °C